Kasta loss!

Teaterskeppet fungerar lika bra vid kaj som till sjöss! Fartygets huvudmaskin sitter i ett ljudisolerat utrymme längst akterut i fartyget och det är nästintill omöjligt att höra ljudet från maskinen som gäst ombord.

Att lägga loss med fartyget är en mäktig upplevelse! I samband med t.ex fördrink på däck kastar vi loss för en kryssning ut mot Vaxholm eller in i Mälaren via Hammarby Sjöstad och Hornstull. Vi kan anpassa både längd och rutt på mellan 3-12 timmar beroende på era önskemål.

Vår, sommar, höst & vinter spelar ingen roll - Teaterskeppet kan köras året om!

På frågan, "Blir man sjösjuk?", kan vi ärligt svara nej... Teaterskeppets storlek och de vatten vi rör oss inom ger inte upphov till någon sjösjuka, och skulle så ändå vara fallet har vi lösningar för det också!

Teaterskeppet körs extremt bränslesnålt! På en normal middagskryssning på 3 timmar förbrukar fartyget ca 60-70 liter diesel vilket utslaget på 130 personer blir ett CO2 avtryck på ca 1,25 kg / person (eller totalt 170 kg). Detta sätt att köra fartyget på har möjliggjort att vi sedan årsskiftet 2017/2018 även är certifierade enligt Clean Shipping Index och uppnådde våren 2019 5 av 5 möjliga stjärnor.

Läs gärna mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Läs mer om Clean Shipping Index

Teaterskeppet till sjöss
Teaterskeppet i isen
Bosön
Kvällsmingel på skärgårdskrog
Teaterskeppet i St Petersburg
Blidö
Ombordstigning via mobil landgång
Stora Sandön
Teaterskeppets arbetsbåt
Teaterskeppet på Kanholmsfjärden
Avstigning på skärgårdsbrygga
Mobil landgång
Kvällskryssning i havsbandet
Teaterskeppet utanför Grinds
Dalarö Skans
Sandhamn
Västervik
Skärgårdsbrygga
M/S Teaterskeppet AB
Skeppsbrokajen 104
111 30 Stockholm
Tel: 08-14 48 00
E-post: info@teaterskeppet.se
krav2star.jpg
CSI5.jpg
Teaterskeppet på Kanholmsfjärden