top of page

Covid-19

Äntligen öppet!!!

Det råder inget tvivel om att Covid-19 drabbade oss väldigt hårt! Från mars 2020 till juli 2021 genomförde vi endast 3 arrangemang och dessa genomfördes efter noga övervägande. Vi säkerställande för att minimera smittrisken samt att alla närvarande snabb skulle kunna meddela varandra om någon efter arragemanget skulle ha känt sig dålig. Detta i syfte om att snabbt och effektivt kunna smittspåra.

Klart att vi självklart hade önskat genomföra fler bokningar, men vi valde att vänta ut det hela och istället ägnat tid åt att bygga ut vår livesändningsstudio samt underhålla fartyget!

Lättade restriktioner

I och med att regeringen öppnade upp och släppte på i stort sätt samtliga restriktioner den 29 september öppnade vi upp, men fortsätte att arbeta med de smittförebyggande åtgärder som vi anpassat fartyget efter under pandemin samt under hösten 2021. Detta innebar handsprit på alla toaletter samt i entré och vid bardisken. Vidare arbetade vi extra med att rengöra handledare, handtag samt övriga ytor med virusbekämpande medel (Virkon). Vi arbetade även vidare med att skapa öppna ytor och minska trängsel vid t.ex baren eller på dansgolv.

December 2021

Vi har aldrig haft en så välbokad november-december som 2021, men sen kom Omrikron-varianten med nya restriktioner som följd... Teaterskeppet fick återigen stänga igen och vi håller stängt så länge som restriktionerna på max 20 gäster / grupp gäller...

Vi ÄR redo!

Allt tyder på att vi under februari/mars kommer att se lättare restriktioner och därför laddar vi för en vår & sommarsäsong 2022. Under tiden fortsätter vi med underhåll av fartyget samt att vi prövar nya spännande menyer inför kommande säsong.

Vi kommer även att vidareutveckla vår livesändningsutrustning för att möjliggöra för hybridmöten där vi har fast utrustning som kan livesända delar/hela konferensen samt stöd för att kunna ta in föreläsare på distans.

Välkommen ombord!

bottom of page