Covid-19

Äntligen öppet!!!

Det råder inget tvivel om att Covid-19 drabbade oss väldigt hårt! Från mars 2020 till juli 2021 genomförde vi endast 3 arrangemang och dessa genomfördes efter noga övervägande. Vi säkerställande för att minimera smittrisken samt att alla närvarande snabb skulle kunna meddela varandra om någon efter arragemanget skulle ha känt sig dålig. Detta i syfte om att snabbt och effektivt kunna smittspåra.

Klart att vi självklart hade önskat genomföra fler bokningar, men vi valde att vänta ut det hela och istället ägnat tid åt att bygga ut vår livesändningsstudio samt underhålla fartyget!

NU är vi redo!

I och med att regeringen öppnade upp och släppte på i stort sätt samtliga restriktioner den 29 september har vi nu öppet som vanligt, men kommer att fortsätta att arbeta med de smittförebyggande åtgärder som vi anpassat fartyget efter under pandemin samt under hösten 2021. Detta innebär handsprit på alla toaletter samt i entré och vid bardisken. Vidare arbetar vi extra med att rengöra handledare, handtag samt övriga ytor med virusbekämpande medel (Virkon). Vi kommer även arbeta för att skapa öppna ytor och minska trängsel vid t.ex baren eller på dansgolv.

På plats eller på distans?

Som en del av anpassningen har vi även byggt om vår konferenslokal för hybridmöten där vi har fast utrustning som kan livesända delar/hela konferensen samt stöd för att kunna ta in föreläsare på distans.

Välkommen ombord!