top of page

Middag

Vår styrka ligger i våra kvällsarrangemang. Året runt, oavsett väder eller om ni är en stor/liten grupp, är vi övertygade om att Teaterskeppet kommer passa er perfekt.

Vårt rymliga soldäck, med plats för upp till 300 personer för mingel, våra matsalar där vi kan duka för 280 gäster och vårt egna kök utgör grundstenarna i vårt middagsarrangemangs-koncept.

Kombinationen av vacker skärgård som passerar förbi genom de stora fönstren, det höga taket och den ombordlagade maten gör Teaterskeppet till en unik festlokal där vi kan skapa oförglömliga middagsarrangemang, bröllop eller fester!

All inredning i matsalarna är flyttbar och anpassas efter storleken på er grupp vilket gör att Teaterskeppet kommer kännas perfekt storleksmässigt oavsett ifall ni är 70 eller 250 gäster!

Omvanlingen från matsal till festlokal är något av det häftigaste vi gör under ett arrangemang! Från det att gästerna börjat avsluta middagen påbörjar personalen en snabb och diskret omöblering där matsalen förvandlas till ett dansgolv eller mingelyta!

Liveband / DJ eller bara bakgrundsmusik - 

Bröllop

Mingel /  Fest

Mässa

Kvällsarrangemang vi minns..

50C723AA-56B3-416E-9EAC-783D19BC722A.jpe

Äppelträdet

Det roligaste med vårt arbete ombord är att försöka utmana oss själva och överträffa kundernas förväntningar. Ett supertrevligt par valde att ha en privat tillställning ombord och när vi inför planeringen av arrangemanget pratade om deras visioner för festen kläckte vår restaurangchef, Alvia, idén - vi hänger in ett äppelträd i matsalen!

Idén gick hem direkt och transport av äppelträdet (som lyftes ner genom takluckan) ordnades. Det hela dekorerades och gästerna kunde under minglet sträcka sig upp och ta ett äpple från trädet! En liten detalj som satte sin unika prägel på hela arrangemanget och som, återigen, visade på att inget är omöjligt ombord på Teaterskeppet!

Stenmarck från taket

När m/s Teaterskeppet AB fyllde 5 år (2005) ville vi maxa tillställningen och försöka klämma in alla galna idéer vi haft så långt... I stora matsalen finns en stor lucka i taket som under sommartid kan skjutas bort för att släppa in skärgårdsluften, men jubileet var i november och vi ville så gärna visa de inbjudna gästerna vår taklucka!

Då kläcktes idén - vi hissar ner Martin Stenmarck genom taket samtidigt som han sjunger "Las Vegas" (2005 var året han tävlade med den låten i Melodifestivalen)! Vi trodde aldrig han skulle gå med på det, men när frågan ställdes kom svaret nästan direkt: Självklart!!! Sedan dess har ett antal artister gjord entré i matsalen på samma sätt!

DSC_0213_edited.jpg
IMG_6250AE9A6E11-1.jpeg

Månen

Det finns vissa arrangemang vi i flera år gått och drömt om att få genomföra! Ett sådant tillfälle var när vi fick göra om matsalen till en fransk cirkus a'la 20 tal. Mörka tunga tyger, tivolibelysning, utklädd personal, mystisk musik men något saknades...

Vår slutkund hade hört talas om en akrobatartist som uppträdde i en måne från taket... Saken var klar, det var pusselbiten som saknades!

Och som en slump hade vi en gammal följe-spotlight liggandes som gav ett mystiskt sken över hela framträdandet som blev magiskt!

Låt oss hjälpa er!

Under våra mer än 20 år har vi genomfört över 2500 bokningar ombord, allt från frukostmöten till heldagsarrangemang ute i skärgården. Vi har ingen färdig mall för hur en bokning ser ut utan vi skräddarsyr varje arrangemang för att passa ert upplägg och inriktning. Och vi tröttnar aldrig - vi är helt övertygade om att det finns minst 2500 kommande unika arrangemang som vi ännu inte genomfört och som vi mer än gärna planerar tillsammans med er.

bottom of page